Hotel Biograd na Moru – za lep dopust!

Marsikje se lahko preživi lep dopust, vsekakor pa je hotel Biograd na Moru v tem smislu super destinacija. Nahaja se v bližini Zadra ter ponuja zelo veliko, saj leži praktično sredi morja – na manjšem polotoku, ki je iz treh strani obdan z morjem. Kraj slovi tudi po peščeni plaži z imenom Soline, ki je idealno mesto za oddih in sproščanje, saj jo obdaja borov gozdiček. Prav zaradi te izvrstne kombinacije peščene plaže in borove sence gre za eno najbolj znanih plaž na Hrvaškem. Od Slovenije je relativno malo oddaljena, zato je primerna destinacija tudi za tiste, ki niso ravno ljubitelji dolge vožnje oziroma za družine z majhnimi otroki, ki se prav tako ne marajo voziti preveč dolgo.

V bližini Zadra, pod Velebitom in ne daleč stran od otoka Pašman leži Biograd na Moru, kraj z dolgo zgodovino, ki danes predstavlja predvsem prostor za oddih in rekreaicjo. Različne aktivnosti, dogodki, regate in prireditve se odvijajo predvsem poleti, a tudi v drugih letnih časih mesto ne spi. Tam se recimo odvija maraton, ki se konča ob bližnjem Vranskem jezeru, ki si ga morate nujno ogledati. Po ogledu vam bo še toliko bolj ugajalo vse udobje, ki ga omogoča hotelska soba, če pa se boste udeležili omenjenega maratona, pa vam bo mehka hotelska postelja sploh zelo prijala.

Hotel Biograd na Moru je zato prava izbira za vse, ki bi radi preživeli lep in aktiven dopust ob kristalno čistem morju ter prelepih plažah ter se ob tem hkrati spočili in zabavali. V Biogradu je namreč vse na dosegu roke, ne daleč stran pa so prav tako zanimive destinacije, kamor se splača odpraviti na izlet. Tako se lahko odpravite na že omenjeno Vransko jezero ali v Zadar, seveda pa tudi otok Pašman ni prav daleč. Vsekakor boste v Biogradu in njegovi okolici odkrili marsikaj zanimivega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *