Hotel Crikvenica

Crikvenica je priljubljen kraj, ki ga radi obiskujejo tako slovenski kot tudi drugi turisti. Manjše obmorsko mestece očara s svojim mediteranskim pridihom in gorato kuliso, ki se vije za njim. Pred mestom in ob njem pa se nahajajo čudovite plaže, ki so primerne tudi za starejše in otroke, saj omogočajo lahek dostop do morja. Med njimi je tudi peščena plaža, kar je na Jadranu precej redko. Za namestitev oziroma bivanje je zagotovo najbolje izbrati hotel. Hotel Crikvenica namreč omogoča najboljše doživetje mesta in največje udobje.

Zakaj bi bivali v apartmaju ter se mučili s kuhanjem, če pa lahko v hotelu kuhajo drugi namesto vas? Poleg tega pa bodo za vas pripravili same dobrote. Hotel Crikvenica ponuja odlične morske in druge jedi, jedi z žara ter različne lokalne specialitete, pa tudi za otroke in njih ljube jedi in manjše porcije je poskrbljeno. Na terasi hotela boste lahko uživali v živi glasbi in animaciji ter ob tem pojedli kaj zares dobrega. Po plavanju in raziskovanju mesta in njegove okolice vam bo več kot ustrezalo, da se lahko zvečer še malo pozabavate. Dobra hrana in pijača, živa glasba in ples so kot nalašč za dopustniško večerno zabavo za odrasle, medtem ko se otroci zabavajo po svoje – z animacijo, namenjeno njim.

Ker je Crikvenica priljubljena družinska destinacija, se najde tudi hotel Crikvenica, ki nudi družinske sobe oziroma možnost namestitve dodatnega ležišča v sobi. Pa tudi sicer je ponudba prilagojena družinam. To pomeni, da je na voljo posebna igralnica za otroke ter tudi vse ostalo za njihovo dobro počutje in super zabavo. Otrokom v hotelu v Crikvenici tako zagotovo ne bo dolgčas, pa tudi odraslim ne bo prav nič manjkalo. Še posebej zato, ker hoteli v Crikvenici nudijo še posebej cenovno ugodne pakete za družinske počitnice, ki se jih vsekakor splača izkoristiti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *